Verslag Pupillen AVV bij Atletics Champs AVR Reusel

Er werd regen voorspeld. Veel regen. En vooral in Reusel. Maar het tegendeel bleek waar.

Op weg naar Reusel scheen de zon en die is niet meer weg gegaan. Het kale hoofd van Hansje heeft er zelfs een kleurtje van gekregen, volgens zijn zeggen. Alle pupillen kwamen samen op de grasbaan en stonden klaar een topprestatie te leveren.
Het startschot voor de estafette werd gegeven, PANG, iedereen rennen. Eerst de oudere pupillen daarna de C-Mini’s. Het is echt mooi om te zien dat de allerkleinste stralend als een zonnetje heen en weer rennen met een stokje, tijdens het keerpunt poseren voor de foto en door rennen.

20190511 095349GroepsfotoAVV Champs2AVRsmall

De onderdelen die daarna komen, vragen verschillende vaardigheden. Soms moet je soepel zijn, soms snel en soms vraagt het onderdeel spieren. Alle pupillen leveren een bijdrage aan de teamprestatie. Voor de geïnteresseerden: Elke pupil levert punten aan het totaal van het team. En dat is heel knap!
Het zijn dus niet één of twee sporters die het doen, maar we doen het met zijn allen.
De ene kan goed werpen, de andere springen en een derde heeft meer longinhoud. Iedereen kan iets goed en samen kunnen we meer.

Aan het einde van de ochtend lopen we, ik bedoel natuurlijk de pupillen, want de ouders roepen alleen HUP, nog eventjes 4 of 6 minuten. Of je nu helemaal stuk zit of niet. Dat is het einde.

Helaas voor de pupillen die wat vaker mee doen, was er geen ijsje. De ijscoman had zich afgemeld omdat hij dacht dat het zou gaan regenen.

Arjan Muller, trotse vader en trainer

Website ontwikkeld door 1Portal4You International