Groepen Senioren/Masters

Senioren zijn sporters die tussen de 20 en 34 jaar oud zijn (leeftijdsindeling Atletiekunie 2020: senioren zijn geboren in 2000 en eerder).

Masters
Als je 35 jaar of ouder bent, word je master. Je kunt dan aan atletiek blijven doen en ook deel blijven nemen aan wedstrijden. Binnen de masteratletiek wordt er bij de wedstrijden rekening gehouden met de leeftijd van de master. Iemand van 35 jaar is waarschijnlijk sneller dan iemand van 70 jaar. Daarom wordt er gebruik gemaakt van zogeheten correctietabellen zodat alle deelnemers gelijk beoordeeld worden.

Bij AVV hebben we bij de senioren/masters 2 trainingsgroepen. In deze groepen trainen ook  junioren mee. Er is een technische groep, incl. sprinters (kort) en er is een (middel) lange afstands groep, incl. sprinters (lang).

5-7-2020: Informatie over de trainingen.

t/m week 28 zijn de trainingen zoals in Corona tijd. Dit betekent dat er getraind wordt conform de Corona protocollen en wel op maandag- en donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur. De zaterdag training vervalt.

Vanaf week 29 (13 juli) wordt er getraind conform het overzicht trainingen vakantie.

Overzicht trainingen zomervakantie 2020 (pdf)

Heb je nog vragen ? stuur ons een mai

Trainingsgroepen en -tijden. zijn a.g.v. de Corona maatregelen aangepast.