Kantinecommissie

DSC 0563 2

Corona stand van zaken per 25 september 2021.

AVV heeft voor haar kantine een horecavergunning en dat betekent dat wij ons aan die specifieke regelgeving houden.

Bezoekers die in de kantine willen zitten / staan:

Het laten zien van een coronatoegangsbewijs geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.  Vanaf 14 jaar is het tonen van een ID-bewijs daarbij ook verplicht.

Een coronatoegangsbewijs kan bestaan uit een bewijs van volledige vaccinatie via de app Coronacheck (mobiele telefoon) of de papieren versie of een negatieve test uitslag (niet ouder dan 24 uur).

Bezoekers die alleen maar iets te drinken / te eten afhalen  en meteen weer naar buiten gaan hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Uiteraard blijven de basisregels van kracht

Openingstijden kantine:

dinsdag:                 10.00 - 11.30 uur (wandelaars)

woensdag:              20.00 - 21.30 uur

donderdag:             10.00 - 11.00 uur (wandelaars)

vrijdag:                  Gesloten

zaterdag:                9.30- 11.00 uur (jeugd)

zondag:                  Gesloten

Tijdens en na de trainingen is de prijs voor koffie / thee slechts € 0,70 per kopje voor leden van AVV.

Iedere eerste woendag van de maand is het  "borrelavond". Alle leden van AVV en ouders van jeugdleden < 18 jaar zijn hier van harte welkom voor een paartje, hapje en drankje. Vanaf 20.00 uur tot ……..

Het beheer en de bardiensten van de kantine wordt geheel door vrijwilligers gedaan tijdens trainingen en wedstrijden.

Vacatures februari 2021

Barmedewerker op trainingsavonden: 1x per maand op de maandag- of woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Barmedewerker bij evenementen: tijden zijn vrij in te vullen van 2 uur tot een gehele dag per evenement.

Heb je interesse om een keer mee te helpen of heb je vragen stuur dan een mail naar kantine@avv-atletiek.nl of neem contact op met Rob Osterloh (06-51246746 ) of Jan Ziekman ( 040-2016380).