Verslag Witvencross 2018

 

Verslag van Lisette Soupart.

 

De Witvencross 14 januari 2018.

Crossen, dat is niks voor mij! Maar ik vind het wel leuk om weer eens samen met een stel AVV-ers op pad te gaan dus besluit ik om maar weer eens mee te gaan. Het wordt dus de Witvencross, georganiseerd door GVAC in Veldhoven. Twee jaar geleden heb ik ook aan deze cross deelgenomen. Wat ik me hiervan herinner is een hele hoge witte zandberg J!

AVV is goed vertegenwoordigd! Francien, Rina, Ietje, Anke, Elly, Ine, Mari en ikzelf (Lisette) En bij de wedstrijdlopers: Ralf en Ricardo. Ook mocht oud lid Leon natuurlijk niet ontbreken om ons te komen aanmoedigen. Het was schitterend mooi zonnig open weer, kon niet beter. Het parcours rondom het ven was hier en daar toch wel een beetje nat , maar dat hoort er blijkbaar bij, ik ben geen specialistā€¦

Gelukkig, wat mij betreft, was de hoge witte zandberg dit jaar een stuk lager. Nadat we een klein aanloop rondje hadden gelopen gingen we echt van start om de 6 ronden in totaal af te leggen.

Elly, Ine en Francien heb ik niet meer gezien, die waren er al snel vandoor. Al hoorde ik de speaker Elly nog omroepen toen ze er een ronde erop had zitten, goed bezig!! Mari fungeerde als haas voor ons groepje: Anke, Lisette , Rina en Ietje. Het ging erg goed, we hebben zo fijn genoten, al hoopte Anke dat er iemand eerder zou afhaken, haha. Anke volgde Mari op de voet en wij haar, tot aan de laatste ronde ik het even overnam om het tempo aan te geven. Ietje was iets afgezakt maar dat had een reden omdat ze de avond ervoor teveel was doorgezakt :-) , maar knap gedaan Ietje! Ik riep naar Anke of ze nog wat over had want dan konden we er nog een paar pakken! Uiteindelijk zijn we naast elkaar in een sprintje over de finish gekomen.

Crossen niks voor mijā€¦.misschien toch wel?

De Wedertcross doe ik mee :-) 

Groetjes, Lisette

AVVers LeonMutsaers

Website ontwikkeld door 1Portal4You International