Holapress Jeugd Valkenloop 2018

Holapress jeugd Valkenloop

‘’Zin in een uitdaging? Doe dan mee aan de HoLaPress Jeugd Valkenloop op zondag 4 november. Het is een hardloop evenement van ongeveer 1 km voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Na een gezamenlijke warming-up gaan de sportievelingen met bussen naar de start. Vanuit hier lopen ze in 3 groepen terug naar de finish naast het HoLaPress gebouw. Bij deze loop staat het plezier voorop! Dit wil je toch niet missen?” ValkenloopJeugdloop01

Programma

De Valkenloop jeugdloop is bedoeld voor basisschool leerlingen van 6 t/m 12 jaar. Zij worden ingedeeld in drie leeftijdscategorieën, in het programma hieronder is opgenomen wie wanneer lopen. Alle groepen worden begeleid door een fietser.

Het programma zier er als volgt uit.

09:15 u - 10:15 u          Afhalen startnummers en na-inschrijving (in tent achter HoLaPress gebouw.)
                                   Kluizerdijk 1

10:25 u - 10:45 u          Gezamenlijke warming up

10:45 u                        Met de bus naar de start aan de Hoeve!

11:00 u                        Start 6-7 jarigen

11:05 u                        Start 8-9 jarigenValkenloopJeugdloop02

11:10 u                        Start 10 t/m 12 jarigen

11:20 – 11:40u              Foto’s per basisschool

11:45 u                        Prijsuitreiking

Clinic

ErValkenloopJeugdloop03 wordt woensdag 31 oktober een clinic van ruim een uur lang georganiseerd (18.00 uur tot 19.15 uur). Via deze clinic kunnen kinderen zich spelenderwijs voorbereiden op de HoLaPress Jeugd Valkenloop.

De locatie van de clinic is de atletiekbaan van AVV (Sportpark den Dries, Valkenswaard).

Deelname aan de clinic is gratis. Na een uurtje sporten, hebben alle deelnemers een drankje verdiend.

Aanmelden voor de HoLaPress Jeugd ValkenloopValkenloopJeugdloop04

De voorinschrijving loopt tot en met 30 oktober en kost €2,50. Voorinschrijving is mogelijk:

- Tijdens / na de clinic op 31 oktober. (kosten €2,50)

- via de site www.inschrijven.nl tot en met 30 oktober.

- door mailen naar: holapressjeugdloop@avv-atletiek.nl (voor-en achternaam, geboortedatum, Jongen/Meisje, adres, e-mail, naam school, deelname clinic Ja / Nee, AVV lid?)

Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag tot uiterlijk 10.15 uur in de tent achter het gebouw van HoLaPress. Koste bij aanmelding op de dag zelf bedraagt € 3,50.

 

Prijzen`

Alle finishers van de HoLaPress Jeugd Valkenloop worden beloond met een herinneringsmedaille. Daarnaast zijn er per leeftijdsgroep individuele prijzen voor de drie snelste jongens en de drie snelste meisjes.

Ook wordt er een Gemeente Valkenswaard-Waalre scholenkampioenschap gehouden, waarmee een wisselbeker te winnen is. De winnende school krijgt de wisselbeker voor één jaar lang in bezit. De Dorenhagen, St. Servatius en De Smelen zijn de winnaars van de afgelopen jaren. De leerlingen van welke school zullen dit jaar met de eer strijken? Wij zijn benieuwd!!!ValkenloopJeugdloop05

Per school wordt er dit jaar ook een foto gemaakt bij het podium.

Op de hoogte blijven van de laatste informatie over de HoLaPress Jeugd Valkenloop, kijk dan op: www.facebook.com/HolapressJeugdloop

Website ontwikkeld door 1Portal4You International