Fotos Pupillen kamp AVV 2012

Het is eindelijk zo ver, de fotos van het pupillen kamp zijn er. En ze zijn echt schitterend. Met dank aan John de Voogd (vader van Galisho).
Kijk verder en geniet van de foto's. Onderaan de pagina staan de links.   

 Op 6 en 7 Oktober zijn we met zijn allen naar kamplocatie de bosuil getrokken in Hechtel- Eeksel Belgie. Het was een schitterende locatie omringd door mooie percelen bos. We waren in totaal met 34 personen (inclusief de fotograaf :-)) de hele groep hier onder:

20121007-12.30.40 AVV Pupillenkamp 2012 06520 Groep Small

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

De locatie was een groot huis midden in het bos. Beneden hebben de pupillen vertoeft en op de20121006-09.11.29 AVV Pupillenkamp 2012 Huis 00010 small

eerste verdieping waren de junioren gehuisvest.

De sfeer was dit jaar fantastisch en ik heb veel lachende kindergezichten gezien. Ook in de keuken zijn we ontzettend geholpen door Erlfried de Voogd die ons allen van eten voorzag en de kinderen goed verwent heeft met alle lekkernijen. 
 
Zaterdag ochtend heeft het een beetje geregend maar niemand die het daar over had. Tijdens de 6 kamp hebben we schitterende spellen gedaan (met dank aan Stephan Hoeymans). Op een grote Bal, de grote A een super team spel waarin je moet staan en je team met touwen jou vooruit moet zien te krijgen. 20121006-14.12.48 AVV Pupillenkamp 2012 02290 Broekvoetbal SmallFrisbee-en op de ski's met meerdere personen of als een rupsvoertuig door het terrein een parkoers afleggen. En natuurlijk brede broek voetbal. Ga maar eens voetballen als je met zijn vieren in een broek vast zit.
 
Al met al waren het hele leuke spelen en de zaterdag is omgevlogen.
20121006-13.52.35 AVV Pupillenkamp 2012 Bal 01860 SmallAan het einde van de dag hebben we de bonte avond voorbereid en zijn we met zijn allen lekkere frietjes gaan eten, de hele dag in de buitenlucht maakt hongerig.
 
De bonte avond bestond uit de voorbereide toneelstukjes met de verkleedkleren die van thuis waren meegenomen. Hockey wedstrijden en medailles vlogen om je oren. Allemaal voorbereidingen die een gezellige avond inluiden.  
Maar om een uur of 21 uur zijn we de speurtocht gestart. Spannend in het donker met je zaklamp en dicht bij de begeleider blijven. Zilverpapier, breaklichtjes, CD's en touwen volgen. Als het dan nog mistig is en je moet een stuk over een open heide dan wordt het helemaal spannend. 
Terug genoten van een Kampvuur met chocomel, muziek en zelf gebakken popkorn en heerlijk slapen.

20121007-09.45.33 AVV Pupillenkamp 2012 05490 Meiden Small

 
Het slapen hebben we in twee groepen gedaan. Eerst de kinderen die graag wat vroeger naar bed gingen en later de groep die niet naar bed wilden .... maar toch om 1 uur allemaal op een oor lagen te slapen onder het schijnsel van de meegebrachte breeklichtjes van de speurtocht.
 
Om 8:30 de volgende morgen weer je bed uit getoeterd want we hadden nog een druk programma. Eerst natuurlijk ontbijten met zijn allen aan de tafels.
20121007-09.22.36 AVV Pupillenkamp 2012 ontbijt 05190 Small

Boterhammen met kaas vlees pasta jam en hagelslag gingen er in alsof ze nog niets gegeten hadden. De hele dag in de buitenlucht maakt natuurlijk hongerig.
 
Het weer was zondag heerlijk zonnig en niet koud dus zijn we levend cluedo gaan doen. Wie had dat geweten? Anky van Grunsven had in de kleedkamer met een discus Ranomi Kromowidjojo vermoord, ze was boos over het valsspelen en had haar in de avond vermoord. Maar Epke Zonderland was ook niet brand schoon met als gevolg dat hier en daar gewoon 
 

20121007-11.16.33 AVV Pupillenkamp 2012 06090 Small

kinderen een minuut aan een boom hingen. Want de groep mocht maar een vraag stellen en 
het antwoord kregen ze alleen als ze de opdracht goed hadden volbracht.
 
Het viel op dat ze jan-huigen-in-de-ton  niet allemaal beheersten. Tja en als dat de opdracht is moet je creatief zijn. Bijvoorbeeld naar Rianne toe en vragen of zij het je kan leren.
20121007-11.36.27 AVV Pupillenkamp 2012 06380 small
 
Uiteindelijk kent nu iedereen dat rare liedje en hebben ze een dansje bijgeleerd.
 
Na dit leuke spel zijn we gaan lunchen en hebben we ons klaar gemaakt voor een echt ouderwets olympisch levend stratego. Zoeken naar de vlag van je tegenstanders, rennen door het bos of je leven er vanaf hangt en iemand tikken die de BOM... is.
 
Om 15:00 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen en dankzij de inzet van een aantal moeders was het snel schoon opgeleverd en konden de kinderen maar ook de begeleiding deze keer op tijd naar huis. Vaak moesten wij alles nog poetsen maar dat voelde echt heerlijk die hulp van een aantal ouders.
 
Al met al een zeer geslaagd kamp en ik heb tot nu toe van alle kinderen alleen maar gehoord dat ze het leuk vonden dus volgend jaar weer zou ik zeggen. 
 
Wil je alle fotos bekijken dan kun je naar een slideshow, overzichtspagina of de download pagina.
 
klik HIER voor de slideshow (het helpt als je hem bij de options rechts boven op FAST zet)
 

Als je een foto wil downloaden doe je dat als volgt:

 1. Klik op een foto die je leuk vind op de overzichts pagina

 2. Klik op links boven Actions
 3. Klik op View all Sizes
 4. Klik op de maat van de foto zoals je hem wil downloaden ORIGINAL is het formaat dat de originele foto is 
  (de grootste dus)

Veel plezier allemaal en geniet na van de foto's, en veel dank aan John de Voogd voor de schitterende foto's dit jaar.

Hans ten Berge (namens de begeleiding, trainers en AVV) 

 


 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International