Inschrijving voor pupillenkamp 2021 staat nu open

20160920Kampbrief01Beste pupillen en ouders,

Het is zo ver, we staan weer aan de vooravond van een spetterend AVV pupillenkamp. Nadat we vorig jaar het kamp door COVID niet hebben laten doorgaan willen we dit jaar op 2 en 3 oktober het kamp wel door laten gaan. We hebben weer een schitterende locatie voor een tweedaags kamp.

Het thema van dit kamp is: Geluiden in het bos

Waar gaan we heen? We hebben een mooie accommodatie, het wordt dit jaar weer de “Scout Rally” Berkendreef 10B in Neerpelt België. Tel: 0032 11 81 28 68 http://scoutsrally.be/pagina-2/leemberg

In bijgaande brief lees je alles wat je moet weten om in te schrijven. Heb je nog vragen dan kun je die stellen aan Pupillenkamp@Avv-atletiek.nl.

Je kunt inschrijven tot vrijdag 24 september 2021.

Let op: We houden natuurlijk de COVID ontwikkelingen in de gaten. Is de situatie in oktober zo dat het niet verantwoord is dan krijg je gewoon al het geld teruggestort.

Vriendelijke groeten

Hans, Hans en Gunilde

Attachments:
Download this file (2021_Pupillenkamp_Brief_01b.pdf)2021_Pupillenkamp_Brief_01b.pdf[ ]219 kB