Crossen in Bladel en Tegelen

Op zondag 4 november werd er zowel bij de Kempische Cross Competitie als bij de Limbra Cross Competitie een cross georganiseerd.
Franca Somers (MC) reisde af naar Tegelen (Scopias)  om haar tegenstanders van vorig weekend in Weert weer op te zoeken. Deze keer was er nog meer tegenstand, te weten atletes van het Seven Hills Running Team. Bij de Klein Zwitserland Cross werd Franca vierde, 5 seconden achter de nummer drie. De totaal te lopen afstand bedroeg 2200 meter.

In Bladel waren 5 junioren van AVV actief. Tessa van Slooten is in de uitslagen terug te vinden als Tessa van Slooman. Nou, bepaald slow op de 1490 m was ze niet. Met groot gemak snelde ze bij de MD naar de overwinning. Ze lag maar liefst 19 seconden voor op de nummer 2!
Bij de JD had AVV een kwartet aan de start: de tweede jaars Niels Marechal en Lars Klokgieters en de eerste jaars Onno Hoogeveen en Jens Peeters. In de stromende regen en op een ideaal crossparcours (modder) zette het viertal uitstekende prestaties neer. Over een afstand van 1870 m werd Jens vierde in een veld met 21 jongens, maar een seconde achter de nummer 3. Niet ver daarachter finishten Niels (8e), Onno (11e) en Lars (13e). Een goede start van de crosscompetitie! Op onderstaande foto Tessa, winnares bij de MD.

Op de volgende foto het AVV JD-kwartet, met vlnr: Onno, Jens, Niels, Lars

Website ontwikkeld door 1Portal4You International