DahliaRun 8 september AFGELAST

2017 2 kleinDe organisatie van de DahliaRun, gepland op 8 september a.s, heeft moeten besluiten om deze run af te gelasten. Vanwege het tekort aan vrijwilligers op het parcours, kan de veiligheid van de deelnemers niet gegarandeerd worden en dat moet voorop staan.

Als organisatie betreuren we dit ten zeerste, met name voor degenen die zich hebben ingeschreven. De deelnemers zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. We rekenen op uw begrip voor onze afweging en deze situatie.

Graag willen we u attent maken op de activiteiten die Dahlia Nostalgia organiseert.

De Statie kleurt corso!

Een beproefd concept in een nieuw jasje. Op zaterdag 8 september staan in de Frans van Beststraat en in het park diverse foodtrucks, een nostalgische kermis, een dj met vinylplaten en is er live muziek.

Vanwege het afgelasten van de DahliaRun heeft de organisatie van Dahlia Nostalgia besloten een aantal obstakels vanuit deze run en nog een aantal extra kinderactiviteiten naar de Frans van Beststraat te halen.

Zo zullen een mega schuimbak, een disco springkussen en een hooibalenhindernis verschijnen en zullen alle mensen die ingeschreven hadden voor de Dahliarun vrijkaartjes voor de nostalgische kermis ontvangen.

Speciaal voor zondag kunnen de kinderen op zaterdag meewerken aan een mega groot bloementapijt gemaakt met stoepkrijt. Op zondag zullen de corsowagens hier overheen rijden. Vanaf zaterdag 16.00 uur kan er gesmikkeld, gespeeld en gefeest worden op de Statie en natuurlijk ook op zondag tijdens en na het corso!

De live muziek wordt op zaterdag verzorgd door “Big Marc” met zijn gouden stem en band “Feel Like a King”, een prachtige swingende mix tussen soul en blues. De invloeden zijn o.a. Jimmie Vaughan, Freddie King en Junior Wells, maar ook Eric Clapton, BB King en Al Green komen voorbij.

Op zondag is het weer feest met deze keer de “GoetFoud LiveBand” en natuurlijk de prijsuitreiking!

 

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International