Coronavirus aanvullende maatregelen t/m 6 april 2020

AAN ALLE LEDEN VAN AVV (en ouders van jeugdleden)

Valkenswaard, 15 maart 2020.

Beste leden van AVV.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus en de nieuwe richtlijnen van het RIVM heeft het bestuur van AVV vandaag besloten om alle verenigingsactiviteiten, trainingen en wandelingen af te gelasten tot en met 6 april 2020.

Ook de bijeenkomsten in de kantine waaronder de vrijwilligersavond voor al onze vrijwilligers, vergaderingen en de Algemene Leden Vergadering zullen geen doorgang vinden. De kantine zal tot en met 6 april gesloten zijn. He􏰀t voorkomen v􏰊an gez􏰋ondheid􏰄sris􏰄ico􏰌􏰄's krijg􏰀t uiteraard voorrang.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen gaande zijn dan zullen wij je via e-mail, de website of de Facebook pagina van AVV op de hoogte brengen.

Wij willen je verzoeken om deze informatie over te brengen aan de leden van AVV waarvan je weet dat zij geen e-mail ontvangen.

Wij rekenen op jullie begrip. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag. Je kunt dan een email sturen naar secretaris@avv-atletiek.nl.

Namens het bestuur van AVV,

met vriendelijke groet,