inluiden van de vakantieperiode

• Wanneer: woensdag 3 juli 2019 om 19.00 uur
  • Voor wie: de recreanten, de wandelaars,de verenigingsfunctionarissen, de senioren en de jeugdleden vanaf 16 jaar.
  • Waar: bij AVV

Ieder jaar organiseert de activiteitencommissie vlak voor de zomervakantie een gezellige avond. Een avond niet trainen of wandelen maar vooral kletsen en keuvelen, allerhande loop- en wandelverhalen naar boven halen en onderling bepraten wat we allemaal gaan doen in de vakantie.

We organiseren zoals voorgaande jaren een BBQ. Met mooi weer op het terras natuurlijk, maar mocht het weer niet helemaal meezitten dan maken we gebruik van een afdak en de kantine. De kosten voor deelname bedragen € 15.00 p.p. (vlees of vegetarisch).

Deze prijs is exclusief drankjes.

Wil je deelnemen aan deze BBQ, vul dan in de kantine een inschrijfbon in en deponeer deze uiterlijk 25 juni in de groene brievenbus,  die voor deze gelegenheid in de kantine staat (inschrijfbon + geld in envelop).

Wil je niet deelnemen aan de BBQ  maar toch graag komen voor een drankje en om gezellig te kletsen, dan ben je van harte welkom vanaf 20.30 uur.

Uiteraard hopen wij dat jullie allemaal aanwezig zijn.

De sluiting van de avond is om 23.00 uur.

Noteer woensdag 3 juli 2019  alvast in je agenda en breng vooral mooi weer mee!

En uiteraard geldt: geen alcohol onder de 18!!

Tot dan! De activiteitencommissie