AVV Strippenkaart Gratis Les

AVV Strippenkaart Gratis Les

AVV Strippenkaart 6 gratis lessen

By Hans ten Berge

Gratis Atletiek AVV Strippenkaart Ben je pupil, maximaal 6 gratis lessen gratis in 1 maand

More...
AVV Commissies

AVV Commissies

Doe mee in een van de commissies

By Leo Lansbergen

AVV heeft een aantal commissies, is het iets voor jou kijk dan even op de pagina over commissies in het menu…

More...
Bestuur

Bestuur

Bestuur

Lees meer over het bestuur

By Hans ten Berge

Bestuur Atletiek Vereniging Valkenswaard Het bestuur bestaat uit:  John Robbe Voorzitter  voorzitter@avv-atletiek.nl       Henny Koenders    Secretaris     secretaris@avv-atletiek.nl…

More...
Zin in lopen maar je weet niet hoe?

Zin in lopen maar je weet niet hoe?

Contact

By Hans ten Berge

Neem contact op met de introductie commissie of klik more...

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

foto website verkleind 2

In het Bloemencorso weekend op zaterdag 9 september a.s. organiseert AVV een spetterende DahliaRun. Deze funrun is géén wedstrijd (er is dus ook geen tijdregistratie) en volgt het parcours van de Bloemencorso. Het is een kleurenloop waarbij je op 3 punten overgoten wordt met gekleurd poeder.

 

Het parcours is maximaal 4,3 km en je hoeft ook geen getrainde hardloper te zijn om mee te kunnen doen. De start is om 19.00 uur op de Markt te Valkenswaard en de finish is in het park Dahlia Nostalgia (Frans van Beststraat) waar een DJ aanwezig zal zijn evenals nostalgische kermisattracties en je kunt er ook iets drinken + eten.

 

Inschrijving:

Dit kan alléén van te voren t/m zaterdag 2 september 2017. Vul vooral je emailadres goed in! Zo aan de start verschijnen of na-inschrijven is helaas niet mogelijk (dit i.v.m. te bestellen materialen).

Voordat je straks je inschrijving afrondt wordt je gevraagd akkoord te geven op de Algemene Voorwaarden . Lees deze dus alvast goed door!   Als je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden dan kun je je hier INSCHRIJVEN DAHLIARUN 

 

Kosten:  

Kosten deelname: kinderen van 5 tot 12 jaar: € 7,50 per persoon,  vanaf 12 jaar € 12,50 per persoon.. 

Klik hier voor meer details over de DahliaRun 2017.

 

OPROEP VRIJWILLIGERS: 

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons komen helpen dit evenement tot een succes te maken. Zonder jouw hulp kunnen wij dit loopspektakel niet uitvoeren. Er zijn veel verschillende functies tijdens de DahliaRun 2017. Neem contact met ons op als je graag je steentje wilt bijdragen aan dit unieke evenement. Stuur een mailtje naar avv.dahliarun@gmail.com.

Website ontwikkeld door 1Portal4You International